Híreink 2023-01-19T12:18:44+00:00

Híreink

LEMEZÖNTŐ RÉSZLEG ÁTALAKÍTÁSA

Tisztelt Partnerünk!

Lemezöntő részlegünk egy rövid átalakításon esik át, mely várhatóan 2023.01.31-ig tart majd. A napi használat során felmerült néhány átalakítással a munkafeltételek javulása és a termékelőállítás optimalizálása érhető el. Reményeink szerint a teljesítést nem befolyásolja jelentősen. Kérem, hogy a rendelések visszaigazolásában szereplő határidőket figyelmesen nézzék át!

Üdvözlettel:
A BIOLAB csapata

ZUGLÓ LEGSIKERESEBB VÁLLALKOZÁSAI KÖZÖTT A BIOLAB 2022-BEN

Zugló Önkormányzata minden évben díjjal jutalmazza a legsikeresebb vállalkozásokat. A díjazottak három kategóriából kerülnek ki az adott évben elért teljesítményeik alapján: termelői, szolgáltatói és kereskedelmi szektorból. Idén, 2022-ben büszkén mondhatjuk el, hogy a Biolab Diagnosztikai Laboratórium Zrt. is a díjazottak közé került, és elnyerte az év legsikeresebb zuglói termelői vállalkozásnak járó díjat, melyet Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Pécsi Diána képviselő asszony adott át december 9-én. Köszönjük az elismerést és bízunk benne, hogy a jövőben is méltók lehetünk erre a címre!

Üdvözlettel:

A Biolab csapata

POMÁZI TELEPHELY FEJLESZTÉSE

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Biolab Zrt. új fejlesztési projektje elkezdődött!
A pomázi telephelyünkön új ipari csarnokot fogunk kialakítani a Széchenyi Terv Plusz pályázaton elnyert összegből. A komplex fejlesztési projektünk sokrétű célja között szerepel, hogy megváltozott munkaképességű személyeket is tudjunk foglalkoztatni. A csarnokrészben komissiózó-csomagoló részleg, bőséges raktárterület és jövőbeni fejlesztési projektjeink számára is hasznosítható plusz terület áll majd a rendelkezésünkre. Mindezt a zöld-energia termelés jegyében, naperőművek segítségével tervezzük megoldani.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2024.11.02.

Biolab Zrt. Széchenyi Terv Plusz pályázatból fejleszt

Üdvözlettel:

A Biolab csapata

ELLÁTÁSI PROBLÉMÁK!

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton felhívjuk a figyelmét, hogy sajnálatos módon a gamma sterilizálást végző partnerünk, amely Közép-Európában az egyetlen nem várt hosszúságú üzemzavar elhárításán dolgozik. Ennek hatása, hogy a kiemelt és a mikrobiológiában nélkülözhetetlen termékeink (pl.: petri-csészék, oltókacsok) készlete raktárunkban alacsony szintre csökkent vagy teljesen elfogyott. A helyettesítéséről igyekszünk gondoskodni, azonban ez érinti a teljes magyarországi ellátási láncot. A megoldás minden nap megérkezhet, hiszen a gépet megjavították de az engedélyező szervektől szükséges jóváhagyást meg kell várni. A rendelés visszaigazolásában láthatják a részleteket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézésüket kérjük!

A Biolab csapata

09.23-ÁN RENDEZVÉNY MIATT ZÁRVA!

Tisztelt Partnerünk!

A BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zrt. 2022. szeptember 23-án, pénteken céges rendezvény miatt ZÁRVA tart! Megértését köszönjük!

VÁLTOZNAK A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK 08.01-TŐL!

Tisztelt Partnerünk!

A BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zrt. 2022. augusztus 1-jétől – a Magyar Kormány rendelkezéseire reagálva – a szállítási költségek változtatása mellett döntött.  A leadott rendelések esetében egységesen nettó 5.000 Ft költséget számítunk fel. Megértését köszönjük!

Kelt: Budapest, 2022. augusztus 1.

VÁLTOZNAK A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 06.01-TŐL!

Tisztelt Partnerünk!

A BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zrt. 2022. június 1-jétől általános szállítási költség bevezetése mellett döntött, amely minden leadott rendelést érint összeghatártól függetlenül. A leadott rendelések esetében egységesen nettó 3.500 Ft költséget számítunk fel.
A hűtve szállítandó termékeinket a UPS Healthcare TM fogja kiszállítani Önöknek. A termékeket a megfelelő hőmérsékleti tartományban tároljuk a szállítmányozó cégnek történő átadásig, a szállítmányozó cég raktárában és a kiszállítás közben is, a hűtési lánc megszakítása nélkül.
A szállítás a visszaigazoláson megjelölt hét csütörtökén vagy péntekén történik a kért szállítási címre, 8:00-14:30 közti időablakban.
A dobozokra kívülre felragasztott dokumentum alapján dobozonként történő átvétel lehetséges, az egyéb dokumentumokat (szállítólevél és/vagy számla) a megszokottak szerint a dobozba helyezzük.  Kérjük, a tételes átvételt ezek alapján végezzék el, és ha bármilyen eltérést, hiányt tapasztalnak, továbbra is nekünk jelezzék!

Kelt: Budapest, 2022. május 27.

TÁJÉKOZTATÁS ÁRVÁLTOZÁSRÓL!

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a BIOLAB Zrt. 2022. januártól a rendelések számlázását már az új, aktuális árlistája alapján fogja végezni. Ez egyúttal azt jelenti, hogy 2021. december 13-a után beérkező rendelések visszaigazolása már szintén az új árak szerint fog történni, a rendelések kiszállítását már az új évre tudjuk ütemezni.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a jelenlegi világpiaci helyzet miatt önköltségünknél a megszokottnál nagyobb a bizonytalanság, ezért árainkat csak 2022. március 31-ig tudjuk garantálni.

Árajánlat kérésüket legyenek kedvesek a belkereskedelmi csoport részére címezni a biolab@biolab.hu email címre, az ajánlatokat várhatóan 2021. december 13-ától tudják megküldeni Önöknek kollégáink.

A nehézségek ellenére is bízunk a további sikeres együttműködésben!

Üdvözlettel,

Biolab csapata

VÁLTOZÁS A LEMEZES TÁPTALAJOK GYÁRTÁSÁBAN

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a lemezöntő részlegünk átalakítása befejeződött. Az átalakítás azonban érinti a folyamatainkat is, hogy a termékeink és a szolgáltatásunk színvonala az Önök és általunk elvárt szintre fejlődhessen.

A lemez táptalajokra érkező megrendeléseket a következő teljesítési rend szerint tudjuk legyártani és eljuttatni Önökhöz:

Minden lemez táptalaj frissen készül vagy a megfelelő minimálisan 2/3-os lejárati idővel fog megérkezni Önökhöz.
A lemez táptalajok gyártását hetente összesítjük. A gyártás, validálás, felszabadítás, árukiadás, csomagolás elvégzéséhez 2 hétre van szükségünk. A kiszállítás a rendelést követő 3. héten szerdáig fog megtörténni.

Ez a változás szükséges, amellyel elegendő teret és időt tudunk biztosítani a szükséges alaposságra, hogy termékeinkkel szemben támasztott minőségi elvárásoknak megfelelhessünk. Kérem figyelmesen nézzék meg a rendelések visszaigazolását!
Bármilyen kérdésükkel keressenek bennünket elérhetőségeinken!

Üdvözlettel,

Biolab Ügyfélszolgálat

NYÁRI MUNKAREND

Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy augusztus 16-19 között nyári szabadságolások miatt csökkentett kapacitással dolgozunk, így az ügyintézés és a gyártás is megszokottnál hosszabb időt vehet igénybe. Augusztus 20-án, pénteken zárva tartunk! Megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel,

Biolab Ügyfélszolgálat

LEMEZÖNTŐ RÉSZLEGÜNK FEJLESZTÉSE BEFEJEZŐDÖTT!

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy sikeresen lezajlott a lemezöntő részlegünk fejlesztése. Mostantól nagyobb helyen, új médium preparátorokkal, nagyobb kapacitással tudunk gyártani, valamint korszerűsítettük a légtechnikai rendszerünket, ennek köszönhetően a lemezes táptalajaink sterilitása is jobb lesz.

Köszönjük eddigi türelmüket!

Üdvözlettel,

Biolab Ügyfélszolgálat

KIÉPÍTÉSRE KERÜLT A NAPELEMES RENDSZERÜNK

Tisztelt Partnerünk!

Vállalatunk számára a környezetünk védelme különösen fontos, így idén beruháztunk napelem-rendszerre. Bízunk benne, hogy a környezettudatosságunkkal és az  zöld energia használatával vállalatunk is hozzájárulhat a Földünk megóvásáért folytatott harchoz.

Üdvözlettel,

Biolab Ügyfélszolgálat

LEMEZÖNTŐ RÉSZLEGÜNK FEJLESZTÉSE ELKEZDŐDÖTT!

Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a lemezöntő részlegünk kapacitás és minőségnöveléséhez kapcsolódó beruházások kivitelezése megkezdődött cégünknél. Ez érinti a termékek gyártását és tárolását is. Az átmeneti időszakban meghosszabbodnak a gyártási periódusok és néhány napos teljesítés szinte egyáltalán nem lesz lehetséges. A befejezés hozzávetőleg 2 hónap múlva várható. A visszaigazolások már ezt a megnövelt időpontra történnek.
A megértésüket köszönjük és minden rendeléssel kapcsolatban érdeklődhetnek ügyfélszolgálatunkon.

Üdvözlettel,

Biolab Ügyfélszolgálat

CSÖKKENTETT KAPACITÁS AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATON!

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton felhívom figyelmét, hogy ügyfélszolgálatunk jelentősen csökkentett kapacitással tud dolgozni, amely hatással lesz a megszokott ügyfélkezelésre. Előreláthatólag két hétig csak a legszükségesebb teendők végezhetők el a helyettesítés kapacitása és a munka elvégezhetőségének mértékig. Megértését köszönjük.

Üdvözlettel, Biolab Ügyfélszolgálat

Változik a szállítási költség!

Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szállítási feltételek megváltoztak 2021. január 1-től. A házhozszállítás 20.000 Ft nettó értéket meghaladó egyszeri kiszállítás esetén ingyenes, ezt el nem érő esetekben nettó 2.000 Ft/doboz, nettó 12.000 Ft/raklap szállítási költséget számítunk fel.

Megértésüket köszönjük!

Leltár miatt az árukiadás szünetel!

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a BIOLAB Zrt.-nél 2020. november 17. – 2020. november 20. között év végi leltár folyik, így ezen idő alatt nem áll módunkban árukiadást folytatni.

Rendeléseket folyamatosan fogadjuk és a beérkezés sorrendjében 2020. november 23-ától igyekszünk mielőbb teljesíteni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Év végi leállás a Biolabnál

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a BIOLAB Zrt. 2020. december 23.-2021. január 4. között zárva tart.

Rendeléseket az idei évre 2020. december 03-ig áll módunkban befogadni a készlettől függően.
Rendelések feladásának utolsó napja: 2020. december 16.

A gördülékenyebb ügyintézés érdekében kérjük kedves partnereinket, minél hamarabb, akár ütemezve küldjék el számunkra rendeléseiket, melyet minden esetben visszaigazolunk a várható szállítási határidő feltüntetésével.

2021. évi árainkkal kapcsolatban november végén tudunk információval szolgálni, ez ügyben, kérjük, keressék belkereskedelmi csoportunkat a biolab@biolab.hu e-mail címen!

Egész éves együttműködésüket köszönjük!

Áramszünet a Biolabnál

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy augusztus 12-én, szerdán áramszünet miatt nem leszünk elérhetőek. Sem telefonon, sem email-ben nem tudunk válaszolni a megkeresésekre. Ezen a napon csomagfeladás sem lesz!

Az okozott kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket köszönjük!

Nyári munkarend

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy a nyári szabadságolások miatt az ügyintézés a megszokotthoz képest lassabban történik, az okozott kellemetlenségekért  megértésüket kérjük!

Türelmüket köszönjük!

Értesítés termékváltozásról

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zrt. által gyártott és forgalmazott Tripton szója agar a jövőben TSA betűkóddal Tripton szója agar, PH EUR – USP néven lesz elérhető.Árajánlatkérés esetén kérjük, keresse belkereskedelmi csoportunkat a biolab@biolab.hu e-mail címen!

Reklamációkezelés gyorsan, egyszerűen interneten

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy weboldalunk fejlesztése mérföldkőhöz ért, és elkészült minőségirányítási oldalunk! Ennek keretében a jövőben a Nemmegfelelőségi bejelentő kérdőívünk segítségével tudják partnereink jelezni felénk a termékekkel, szolgáltatással kapcsolatos hibákat. Kérjük, hogy a http://biolab.hu/minoseg/ oldalon jelezzék észrevételeiket, problémáikat felénk.

Köszönjük!