Minőségirányítás 2021-06-11T08:24:25+00:00

Quality is not an act, it is a habit!

A minőség nem egyszeri cselekvés, hanem szokás kérdése!

Minden minőségirányítási rendszer bibliája a fenti mondattal kezdődik. A Biolab Diagnosztikai Zrt.-nél sincs ez másképpen. Minőségpolitikánk kialakításakor az alábbi cél elérése lebegett a szemünk előtt:

Prémium minőségű, innovatív termékek, szolgáltatások biztosítása a kért határidőre, költséghatékonyan!

Ennek érdekében a Biolab Zrt. folyamatosan törekszik arra, hogy mikrobiológiai termékeinek minőségét a megrendelők igényeinek minden tekintetben megfelelő színvonalúra fejlessze és ezáltal biztosíthassa hosszú távú vállalati sikerét Magyarországon és öt földrész több, mint 50 országában.

ISO9001

Jelenünk és jövőnk

Vevőközpontúság: Folyamatosan törekszünk a megrendelői igények legpontosabb feltérképezésére, megismerésére, hiszen sikerünk mértékét vevőink elégedettsége mutatja meg.
Folyamatos fejlesztés:
A megismert igények maximális kielégítésére gyártási tevékenységünk során a legkorszerűbb technikai és technológiai megoldásokat kívánjuk alkalmazni.
Folyamatszemléletű vezetői szerepvállalás és elkötelezettség
: Céljai eléréséhez a Biolab Zrt. vezetősége olyan minőségirányítási rendszert működtet, amely szabályozza, értékeli és fejleszti a mikrobiológiai termékek gyártásának, kereskedelmének folyamatát a teljesítés minden fázisában. A folyamatszemlélet alkalmazása biztosítja az egyenletes termékminőséget.
Munkatársaink felkészültsége: Termékeink minőségének döntő tényezője munkatársaink rátermettsége és szaktudása, ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk leendő kollégáink körültekintő kiválasztását, illetve a már alkalmazásban lévő munkatársaink szaktudásának külső és belső képzésekkel történő folyamatos gyarapítását.
Teljesítményértékelés:
A Biolab Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri, esetenként külső szakértő bevonásával is minőségmutatóinak alakulását. A felmerült kockázatokat elemzi, kiértékeli és levonja belőlük a megfelelő következtetést, valamint megteszi a szükséges intézkedéseket a minőségcélok maradéktalan teljesüléséhez.
  Társadalmi felelősségvállalás: Gyártási folyamataink és azok fejlesztése során mindent megteszünk az esetleges környezetkárosítás elkerüléséért.

A fenti elvek és kollégáink véleményének maximális figyelembevételével, a vonatkozó jogszabályok, szabványok maradéktalan betartásával, a változások nyomon követésével minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015-ös szabvány előírásai szerint alakítottuk ki és tartjuk fenn.

Nemmegfelelőség bejelentése

Tisztelt Bejelentő!

Az alábbi linkre kattintva érheti el Nemmegfelelőségi bejelentőlapunkat. Kitöltést követően egy kattintással továbbíthatja a Minőségirányítási csoportunknak. Kérjük, a lehető legteljesebb információt szolgáltassa, mert csak így lehetséges panaszának/észrevételének teljeskörű kivizsgálása, igazolása vagy elvetése. Amennyiben további adat is szükséges, munkatársunk megkeresi Önt. Ennek érdekében elektronikus vagy telefonos elérhetőségének helyes megadása elengedhetetlen.

Tájékoztatjuk, hogy az űrlap kitöltésekor megadott bejelentői adatokat kizárólag a nemmegfelelőségi bejelentésekkel kapcsolatos ügyintézés keretén belül kezeljük a 2011. évi CXII., az információs önrendelkezési jogokról és az információszabadságról törvény figyelembevételével.

Nemmegfelelőség bejelentése